Moment a.u.b. Message

Dranghekdoek van hoge kwaliteit

De dranghekdoek bestellen kan snel en eenvoudig bij Onlinedrukwerk.eu. Als een uitstekende kwaliteit voor u belangrijk is, dan zit u bij ons helemaal goed. In veel gevallen kunnen wij de doeken al de volgende dag leveren. Op de site ziet u bij het betreffende product wat de exacte bezorgdatum is. Heeft u ook nog accessoires nodig? Deze kunt u direct mee bestellen. Als u de bestelling snel in huis wilt hebben, kunt u het beste voor 16:30 uur bestellen. Wat kunnen wij u leveren? Kant- en klare dranghekdoeken van hoogwaardige kwaliteit. Of het doek aan een of aan twee zijden wordt bedrukt mag u zelf bepalen. Daarnaast heeft u de keus uit twee verschillende materialen.

Dranghekdoek bedrukken

Het dranghekdoek is in twee varianten verkrijgbaar. Wat is precies uw bedoeling met het doek? Waar komt het te hangen? Afhankelijk daarvan bepaalt u of u een enkelzijdige of een dubbelzijdige print wilt. Gaat het om een bevestiging aan een kant van het dranghek, dan is een enkelzijdige variant geschikt. Wilt u dat uw boodschap aan allebei de kanten van het dranghek te zien is, dan is een dubbelzijdig doek een betere optie. Ook als het doek bevestigd is kunt u het hek nog eenvoudig verplaatsen. We zorgen namelijk voor uitsparingen aan beide zijkanten van het doek.

Online dranghekdoek bestellen

Het dranghekdoek bedrukken doen wij op onze eigen locatie. Heeft u speciale wensen of leeft er nog een vraag? Neem dan zeker even contact met ons op. U kunt ons bellen om meteen een van onze medewerkers te spreken. Mailen is ook mogelijk. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag ontzorgen wij u zoveel mogelijk. Wij geven altijd aan dat u zelf verantwoordelijk bent voor het juist aanleveren van de bestanden. Wel bieden we u hierbij een gratis service. U kunt uw bestanden namelijk kosteloos optimaliseren. Ook is het mogelijk om de resolutie te controleren. Zo zorgen we met elkaar voor de beste kwaliteit.